zondag 12 augustus 2018

Geslaagd trainingsweekend in Hellevoetsluis

(klik hier voor de film)
Op 11 en 12 augustus was er in Hellevoetsluis een trainingsweekend georganiseerd voor onze club. Zes boten namen hieraan deel. Op de eerste dag konden 's ochtends de boten te water worden gehesen en werden er 's middags diverse oefeningen gedaan en trainingswedstrijden gehouden. Voor deze gelegenheid waren er ook boeien gelegd en was er zelfs een startschip.
  

Het was fantastisch weer en een prima wind. Al dat zeilen maakt hongerig, dus de dag werd afgesloten met lekker eten bij WSV  Hellevoetsluis. Met een hapje en drankje werd er nog gezellig over de dag nagepraat.


De deelnemers konden overnachten aan boord van de Spartivento, het chartership van Peter en Ilse Verboom (NED53). Dat maakte het erg gemakkelijk voor de zeilers en bovendien erg gezellig. De groep ging echter niet te laat naar bed, want de volgende morgen werd er om 08.00 uur ontbeten om vervolgens weer snel het water op te gaan.

Alle vrijwilligers bedankt voor het mogelijk maken van dit trainingsweekend. De groep heeft veel tips van elkaar gehad en goed kunnen oefenen, dus nu op naar het ODSC op 14 september in Medemblik!

Geen opmerkingen: