vrijdag 3 november 2017

Bijkomen van het Wereldkampioenschap Soling 2017 en nagenietenDe Soling Club Nederlands is nog steeds aan het bijkomen van het organiseren van het WK Soling 2017 te Muiden. Wij hebben veel plezier gehad in het organiseren van dit WK 2017. Wij vertrouwen er op dat de deelnemers ook veel plezier hebben gehad en dat zij een fijne tijd hebben gehad in Muiden, in Nederland. 

De KNZ&RV heeft een prima klus geklaard als wedstrijdcomité en wedstrijd-organisatie. Wij willen daarom, nogmaals, Jan Willem de Vlaming en zijn team bedanken voor hun goede zorgen.Wij willen ook de vele vrijwilligers, de jury, de ISA en de controleurs van de meetgegevens van de Solings nogmaals bedanken voor hun inzet, help en ondersteuning. En.....last but not least, willen wij onze sponsoren bedanken en diegene die gedoneerd hebben om dit evenement ook financieel tot een goed einde te laten komen.

De Soling Club Nederland hoopt jullie in de toekomst tegen te komen op onze nationale en internationale evenementen. Het eerst volgende evenement waaraan de SCN zal deelnemen is de Boterletter 2017 in Rotterdam, Kralingse Plas, op 2 en 3 december 2017. De SCN heeft al de foto's die geschoten zijn gedurende het WK 2017 verzameld en stelt ze beschikbaar via onderstaande links.

a) foto's van Erik de Vrijer: 
https://we.tl/oGY8FPMzzH

 
b) foto's van  Hans van Gent: (of stuur even een e-mail met verzoek naar: hans.jlvg@planet.nl)
- Part I: https://we.tl/NvIS9etEMV 
- Part II: https://we.tl/s6g7jrubt6
 

Sander van der Borgh heeft zeer mooie foto's gemaakt gedurende het WK Soling 2017. De foto's kan jij vinden en gekocht worden via zijn website:
https://sander.photoshelter.com/gallery-collection/Soling-Worlds-2017/C0000NqB_WiIulOU 


Geen opmerkingen: