zondag 10 december 2017

Groot Soling-veld tijdens Boterletter 2017 op de Kralingse Plas te Rotterdam

Mistige omstandigheden tijdens de Boterletter 2017

Op zaterdag 2 en zondag 3 december 2017 was dit jaar weer de traditionele Boterletter gehouden op de Kralingse Plas te Rotterdam. Vele eenheidsklassen zeilen tijdens de Boterletter op de Plas. Uniek voor dit jaar was dat er 10 Solings mee deden aan deze traditionele afsluitwedstrijd van het seizoen 2017. Zo'n groot Nederlands Soling-veld is heel lang geleden. Door het Wereldkampioenschap zijn er toch veel Soling zeilers enthousiast geworden. Door de publiciteit rondom het evenement hebben velen kennis kunnen nemen van deze mooie eenheidsklasse. De groep zeilers wordt dus ook groter. Op het water concurrent, op de kant vrienden die gezellig met elkaar een biertje drinken, die samen klussen en die samen gezellig eten. Het is gewoon één grote Soling-familie aan het worden.


Als afsluiting van het succesvolle Soling-jaar werd een maaltijd aangeboden door het bestuur aan de Soling zeilers en de vrijwilligers die met z'n allen o.a. het wereldkampioenschap tot een succes hebben gemaakt. Op zaterdagavond 2 december 2017 zat de kantine van de watersportvereniging RZV vol met de Soling-familie, die smulden van een heerlijke diner met voor-, hoofd- en nagerecht. Tijdens het eten was het opvallend stil in de kantine.

Vind jij het leuk om eens kennis te maken met een Soling of met de 'familie'? Houd dan deze site in gaten. Wij zullen de komende tijd de zeil-evenementen waaraan de Solings mee doen in 2018, publiceren. Uiteraard kan jij ook contact opnemen met onze club. Zie aan de rechterkant van de website onze contactgegevens.

Uitslag Solings Boterletter 2017